Geplaatst door Suzanne op 3 - mrt - 2013, Menukaart Zoetigheden
Ingredienten
  • Dr. Oetker Kwarktaart Naturel
  • 500 g Mona bananenkwark zonder stukjes.
  • 250 ml slagroom
  • 60 g boter of margarine
  • 400 ml water (op kamertemperatuur)
Kooktijd: 180 min Porties: 10

Taartbodem bereiden
Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem, plaats de rand hierop en sluit de springvorm.
Smelt 60 gram boter in een pannetje. Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter.
Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel.
Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast.

Taart bereiden
Doe het water en de taartmix in een kom en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel.
Voeg de bananenkwark en de ongeklopte slagroom toe en klop het mengsel met de mixer op de hoogste stand ten minste 2 minuten tot een luchtige massa. Gebruik voor het beste resultaat de kwark en slagroom direct vanuit de koelkast.
Schenk het taartmengsel over de bodem.
Laat de taart ten minste 2 ½  uur opstijven in de koelkast.

Vlak voor het opdienen eventueel versieren met plakjes verse banaan en slagroom toefjes.

1 reactie

  1. Sabrina schreef:

    En deze kwark taart is zoooo lekker!

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties