Geplaatst door Suzanne op 1 - apr - 2013, Menukaart BBQ, Bijgerechten, Hoofdgerechten
Ingredienten
  • 1 zakje gesneden witte kool
  • 1 krop sla, gewassen en gesneden
  • cashewnoten, ongezouten
  • 4 el Yofresh
  • 200 gr kipfilet (broodbeleg) in blokjes
  • ½ el citroensap
  • ½ el mosterd
  • zout en peper(vers gemalen)
Kooktijd: 15 min Porties: 2

Meng de sla en de witte kool in een kom met de cashewnoten. Roer in een kommetje de dressing van Yofresh, citroensap, mosterd en breng dit op smaak met zout en peper. Meng de dressing door de salade.

Heerlijk als hoofdgerecht op een ”balansdag”. Verrassend lekker als bijgerecht met een BBQ.

 

Inspiratiebron: Sonja Bakker

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties