Geplaatst door Suzanne op 7 - jul - 2013, Menukaart Sauzen en Marinades
Ingredienten
  • 1 blik gepelde tomaten
  • peper en zout
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • olijfolie
  • balsamicoazijn
  • oregano
Kooktijd: 35 min Porties: 8

Snijd de ui en knoflook fijn en fruit deze aan in wat olijfolie.
Doe het blikje tomaten erbij en breng het op smaak met wat peper en zout.

Laat het geheel een halfuurtje inkoken op laag vuur.

Maak de saus vervolgens glad door deze bijvoorbeeld in de blender te doen.
Als laatste, doe er een klein scheutje balsamico doorheen en een snufje oregano.

Deze saus kun je ook invriezen.

 

Inspiratiebron: jvugts / BBQforum.nl

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties