Doe de droge ingrediënten in je keukenmachine en hak het een beetje fijn. Voeg daarna de dadels, vijgen, rozijnen, appelstroop en gesmolten kokosolie toe en blend alles tot het aan elkaar plakt. Spreid het mengsel in gelijke dikte uit in een schaal met een vel bakpapier. Bestrooi het eventueel met   Lees verder ...

Meng de ingrediënten van de balletjes goed door elkaar en draai er balletjes van die iets kleiner zijn dan een golfbal (ik had ruim 30 balletjes) en bestrooi ze nog wat extra met wat bbq rub. Wikkel een half plakje ontbijtspek om de balletjes en zet dit vast met een   Lees verder ...

Menukaart: Banner, BBQ, Hapjes

Verhit de barbecue alvast een uurtje voor op zo’n 300-350°Celsius. Zorg dat je gelijk de pizzasteen meeverhit en deze niet pas op het eind op de barbecue legt, hierdoor kan de pizzasteen kapot knappen door het te grote hitte verschil. Rol een portie pizzadeeg uit tot een mooie dunne pizzabodem.   Lees verder ...

Menukaart: BBQ, Hapjes, Hoofdgerechten

Verwarm de oven voor op 220˚C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Het deeg Bereid het deeg voor zoals vermeldt op de verpakking en plaats deze voor de helft van de aangegeven baktijd in de oven. Beleg Snijd de kipfilet in blokjes en bak ze gaar in de grillpan. Snijd de   Lees verder ...

Meng de ketchup met wat yoghurt en smeer dit mengsel over de wraps. Leg hierop een paar blaadjes ijsbergsla en beleg deze met wat plakjes chorizo. Als laatst strooi je de uitjes, kaas en paprika erover. Rol de wrap straks op in wat plasticfolie en leg deze ± 1 uur   Lees verder ...

Menukaart: Hapjes, Misbaksels

Laat de bladerdeegvellen ontdooien. Meng het gehakt met de sambal, nootmuskaat, paneermeel en het ei. Breng op smaak met zout en peper. Verdeel het gehakt in 10 porties en rol er kleine worstjes van. Besmeer de inmiddels ontdooide bladerdeegvellen met het andere, losgeklopte ei. Leg het worstje er op en   Lees verder ...

Menukaart: Hapjes, Misbaksels

Beleg de wraps met de carpaccio. Smeer hier wat groene pesto op en bestrooi met de gesnipperde rode ui, de Parmezaanse kaas en de pijnboompitjes (even roosteren in de koekenpan). Leg vervolgens wat veldsla over de breedte van de wraps (niet teveel) en rol de wraps strak op. Doe deze   Lees verder ...

Menukaart: Hapjes

Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties