Snijd de kipfilets aan 1 kant open en breng de binnenkant op smaak met zout en peper. Pel de ui en snijd deze in dunne ringen, snijd de zongedroogde tomaat in reepjes. Was en droog de spinazie en verwijder de dikke stelen van de spinazie. Het spinaziemengsel maken: Verhit een   Lees verder ...

Menukaart: Hoofdgerechten

Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng een pan met water en zout aan de kook. Pittige aardappelpartjes Schil en snijd de aardappels in parten. Kook de aardappels in de pan met water in circa 6 minuten beetgaar. Haal de aardappels uit de pan en laat ze uitwasemen. Verspreid   Lees verder ...

Menukaart: Hoofdgerechten

Oven voorverwarmen op 200°C. Cocktailprikkers in wat water zetten, te voorkoming van verbranden in oven. Kipfilet in lengte halveren en bestrooien met zout en peper. Plakken kaas ook in de lengte halveren. Op elk stuk kipfilet een plakje ontbijtspek, plakje kaas en wat tomatenreepjes leggen. Kipfilets oprollen (aan smalle kant   Lees verder ...

Menukaart: Hoofdgerechten

Kook de noedels gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de kipfilet in blokjes. Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak de kipfilet circa 4 minuten. Snijd de courgette, bosuitjes en paprika’s in blokjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Verwijder de zaadjes van de rode peper en   Lees verder ...

Menukaart: Banner, Hoofdgerechten

Verwarm de oven voor op 180° C. Kook de boerenkool in weinig water in ca. 15 minuten zacht en laat deze in een vergiet goed uitlekken. Pers het teentje knoflook boven een pan uit en roer er de melk door met wat peper, een beetje zout, de tijm of oregano   Lees verder ...

Menukaart: Hoofdgerechten

Kook de eieren hard. Snipper de ui en knoflook. Snijd de kouseband in stukken van circa 2 cm. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes van 2 bij 2 cm. Bak de kippen in een braadpan in 4EL zonnebloemolie goudbruin op laag vuur. Blancheer de kousenband. Haal de kip   Lees verder ...

Menukaart: Hoofdgerechten

Bestrooi het vlees aan beide kanten met zout en peper, hak de kruidnagels fijn. Meng in een kom het vlees, kruidnagels en natuurazijn+water. Laat dit minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast staan. Pel en snijd de uien in ringen. Verhit de boter in een braadpan met dikke bodem en   Lees verder ...

Menukaart: Hoofdgerechten

Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties