Smelt de boter en smelt de chocolade. Vet een cakevorm in met boter en leg er bakpapier in. Meng de boter met de basterdsuiker en cacaopoeder. Breek de koekjes erboven, schenk de chocolade erdoor en roer goed door. Schep het mengsel in een cakeblik en druk goed aan. Laat de   Lees verder ...

Menukaart: Zoetigheden

Doe de droge ingrediënten in je keukenmachine en hak het een beetje fijn. Voeg daarna de dadels, vijgen, rozijnen, appelstroop en gesmolten kokosolie toe en blend alles tot het aan elkaar plakt. Spreid het mengsel in gelijke dikte uit in een schaal met een vel bakpapier. Bestrooi het eventueel met   Lees verder ...

Maak het beslag volgens de bereidingswijze op de verpakking. Hak de 4 stroopwafels met een mes in fijne stukjes en spatel ze door het beslag. Bak de cupcakes verder volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat ze afkoelen.

Menukaart: Zoetigheden

Mix de boter, suiker, vanille en zout tot een glad mengsel. Voeg de bloem en de gist toe en geleidelijk de melk en de eieren aan het geheel en mix dit weer tot een glad beslag. Bak de wafels en laat ze iets afkoelen waardoor ze wat krokanter worden. Bestrooi   Lees verder ...

Menukaart: Nagerechten, Zoetigheden

Haal de hele pinda’s zo veel mogelijk los van elkaar en rooster de pinda’s in de oven bij zo’n 100° voor ± 20 minuten en laat ze afkoelen. Zet intussen alvast een snijplank of schaal klaar en bedek deze met plastic folie of bakpapier. Hak de chocolade in stukjes en   Lees verder ...

Menukaart: Banner, Zoetigheden

Zorg dat de eieren op kamertemperatuur zijn en de boter zacht is. Verwarm de oven voor op 175°Celsius en doe alvast de vormpjes in de cupcaketray. Voeg aan de cupcakemix de eieren, melk en boter toe en roer het geheel met de mixer op de laagste stand door elkaar. Klop   Lees verder ...

Menukaart: Zoetigheden

Zorg dat de roomboter en eieren op kamertemperatuur zijn. Verwarm de oven voor op 140 graden. Schil de appels en snijdt deze in kleine stukjes. Bestrooi de appelstukjes met kaneel en de vanillesuiker en meng goed door elkaar. Vet je tulbandvorm in met boter en bedek de bodem met wat   Lees verder ...

Menukaart: Zoetigheden

Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties