- 2 paprika’s
- 2 flinke eetlepels roomkaas
- 1 bosje bosui, gesneden
- 1 flinke eetlepel pesto
- 2 tomaten in blokjes gesneden
- 1 teentje knoflook
- olijfolie
- peper en zout
- geraspte oude kaas (= niet vegetarisch)
Maak de bbq gereed voor indirect grillen, 110° – 120°
Snijd de paprika’s doormidden, verwijder het vruchtvlees en schep de zaden uit de paprika. Laat wel de stengel zitten anders kan er minder vulling in. Prik een gaatje aan de onderkant van de paprika zodat het overtollige vocht weg kan.
Doe de roomkaas, olijfolie, knoflook, bosui, pesto, tomatenblokjes bij elkaar en roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.
Schep het mengsel in de paprika’s en leg ze op het rooster. Zelf heb ik ze zo’n 75 minuten op de bbq gehad waarvan ik de laatste 20 minuten de geraspte oude kaas er op gestrooid heb.
ziet er jammie uit!
Ziet er weer heeeeeerlijk ui!