Geplaatst door Suzanne op 15 - apr - 2013, Menukaart BBQ, Bijgerechten, Vegetarisch
Ingredienten
  • 2 paprika’s
  • 2 flinke eetlepels roomkaas
  • 1 bosje bosui, gesneden
  • 1 flinke eetlepel pesto
  • 2 tomaten in blokjes gesneden
  • 1 teentje knoflook
  • olijfolie
  • peper en zout
  • geraspte oude kaas (= niet vegetarisch)
Kooktijd: 85 min Porties: 4

Maak de bbq gereed voor indirect grillen, 110° – 120°

Snijd de paprika’s doormidden, verwijder het vruchtvlees en schep de zaden uit de paprika. Laat wel de stengel zitten anders kan er minder vulling in. Prik een gaatje aan de onderkant van de paprika zodat het overtollige vocht weg kan.
Doe de roomkaas, olijfolie, knoflook, bosui, pesto, tomatenblokjes bij elkaar en roer alles goed door elkaar. Breng op smaak met zout en peper.

Schep het mengsel in de paprika’s en leg ze op het rooster. Zelf heb ik ze zo’n 75 minuten op de bbq gehad waarvan ik de laatste 20 minuten de geraspte oude kaas er op gestrooid heb.

2 reacties

  1. Monique schreef:

    Ziet er weer heeeeeerlijk ui!

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties