Geplaatst door Suzanne op 10 - jun - 2013, Menukaart Banner, Hoofdgerechten
Ingredienten
  • 250 g pasta (bijvoorbeeld penne of farfalle)
  • 0,5 el honing
  • 1,5 el witte wijnazijn
  • 3 el mayonaise
  • 1 bosje lenteui
  • 200 g parmaham
  • 250 g cherry tomaatjes
  • enkele blaadjes basilicum
  • 150 g parmezaanse kaas (niet geraspt)
Kooktijd: 25 min Porties: 4

Pasta koken en onder koud stromend water afkoelen en goed laten uitlekken.

Lenteuitjes wassen en in fijne ringen snijden. (Beetje groen er ook bij voor de kleur)
Cherry tomaatjes in vier snijden, een paar achterhouden voor de garnering.
De ham en basilicum in smalle reepjes snijden.
Honing met witte wijnazijn losroeren en mengen met de mayonaise.

Alle ingrediënten (behalve de parmezaanse kaas) mengen en afgedekt in de koelkast enkele uren laten rusten.

Pastasalade garneren met de Parmezaanse kaas in grote schilfers gesneden, de cherry tomaatjes en verse blaadjes basilicum.

 

Inspiratiebron: AH.nl

1 reactie

  1. Joost schreef:

    Vandaag gemaakt, lekker en eenvoudig te maken! Ook lekker is zo’n pastasalade met witte druiven, lekker fris, vooral als het zo warm is.

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties