Ingredienten
- 250 gram walnoten
- 8 vijgen
- 100 gram rozijnen
- 50 gram lijnzaad
- 50 gram hennepzaad
- 350 gram dadels
- 100 gram cacao-nibs
- 50 gram kokosrasp (en een beetje voor erover heen)
- 100 gram zonnebloempitten
- 100 gram chia zaden
- 75 gram witte moerbeien
- 3 eetlepels appelstroop
- 3 eetlepels gesmolten kokosolie
- 2 theelepels lucumapoeder
Kooktijd: 90 min Porties: 14-20
Doe de droge ingrediënten in je keukenmachine en hak het een beetje fijn. Voeg daarna de dadels, vijgen, rozijnen, appelstroop en gesmolten kokosolie toe en blend alles tot het aan elkaar plakt.
Spreid het mengsel in gelijke dikte uit in een schaal met een vel bakpapier. Bestrooi het eventueel met nog wat kokosrasp.
Zet de schaal voor minimaal 1 uur in de koelkast en snij het vervolgens in repen. Deze kun je invriezen.
Inspiratiebron: Sabrina