Geplaatst door Suzanne op 20 - dec - 2014, Menukaart Banner, Bijgerechten, Hapjes, Zoetigheden
Ingredienten
  • 250 gram walnoten
  • 8 vijgen
  • 100 gram rozijnen
  • 50 gram lijnzaad
  • 50 gram hennepzaad
  • 350 gram dadels
  • 100 gram cacao-nibs
  • 50 gram kokosrasp (en een beetje voor erover heen)
  • 100 gram zonnebloempitten
  • 100 gram chia zaden
  • 75 gram witte moerbeien
  • 3 eetlepels appelstroop
  • 3 eetlepels gesmolten kokosolie
  • 2 theelepels lucumapoeder
 
Kooktijd: 90 min Porties: 14-20

Doe de droge ingrediënten in je keukenmachine en hak het een beetje fijn. Voeg daarna de dadels, vijgen, rozijnen, appelstroop en gesmolten kokosolie toe en blend alles tot het aan elkaar plakt.
Spreid het mengsel in gelijke dikte uit in een schaal met een vel bakpapier. Bestrooi het eventueel met nog wat kokosrasp.

Zet de schaal voor minimaal 1 uur in de koelkast en snij het vervolgens in repen. Deze kun je invriezen.

 

Inspiratiebron: Sabrina

 

Geef een reactie


Recente Recepten

Rengdang

Geplaatst op 2 - aug - 2021

geen reacties

Arretjescake

Geplaatst op 13 - apr - 2016

geen reacties

Volkorenbrood uit de broodbakmachine

Geplaatst op 31 - jan - 2015

1 reactie

Raw-snackreep

Geplaatst op 20 - dec - 2014

geen reacties

Recente Berichten

Aardappels telen helaas mislukt

Geplaatst op 4 - jun - 2013

2 reacties

Zelf aardappels telen

Geplaatst op 19 - mrt - 2013

1 reactie

Tuinkruiden

Geplaatst op 9 - mrt - 2013

geen reacties